понедељак, 29. октобар 2018.

Aloe vera sok – Napravite sok u jednostavna 4 koraka

U Egiptu su Aloe veru nazivali biljkom besmrtnosti, a Indijanci su verovali da je to štapić s neba. Možda ste već i upoznati s nekim od lekovitih svojstva aloe vere, a možda ste je već i sami koristili u slučaju opeklina, ogrebotina i posekotina. Sama aloja je za uzgajanje jednostavna, a srž njenih listova ima lekovita svojstava i široku primenu.

Aloe vera sok

Konzumiranje soka od aloe vere je izuzetno korisno za vaše telo zbog velikog broja lekovitih sastojaka. Dok se gel aloe vere možete koristi kao krajnje rešenje pre svega za probleme sa kožom , aloe vera sok možete koristiti kao preventivu za mnogobrojne bolesti.
Svakodnevna upotreba aloe vere će definitivno osigurati dobro zdravlje. Zbog toga morate da znate pravu proceduru pravljenja soka od aloe vere.

Porčitajte članak:Aloe vera vrste – dve najčešće vrste koje se uzgajaju


Napravite aloe vera sok u 4 jednostavna koraka

Recept za sok od Aloe vere pročitajte na portalu Gajic-Team.com u postu  "Aloe vera sok – Napravite sok u jednostavna 4 koraka."


Za više informacija i stručne savete kao i preporuke proizvoda možete nas kontaktirati OVDE ili putem maila: info@gajic-team.com

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS U VAŠOJ ZEMLJI!



UKUSAAUSTRALIA
LUXEMBOURGBELGIUMSPAIN
CANADACZECHGREECE
NEW ZEALANDNORTHERN IRELANDNETHERLANDS
IRELANDSLOVAK REPUBLICPORTUGAL

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Нема коментара:

Постави коментар