уторак, 23. октобар 2018.

Domaće kupinovo vino- Čaša kupinovog vina u trudnoći

Domaće kupinovo vino je od davnina poznato kao koristan i efikasan lek za lečenje anemije, pogotovo kada su u pitanju deca, dojilje i trudnice.
Osim toga kupinovo vino je lepog ukusa i pitkosti, i odlično je za mnoge bolesti!
Preporučuje se ljudima sa slabim imunitetom – govorimo naravno, o domaćem kupinovom vinu.
Kupinovo vino se pokazalo kao izuzetan lek u borbi protiv holesterola. Umerenim konzumiranjem vina osiguravate unos neophodnih materija koje pružaju idealnu zaštitu srcu protiv hroničnih bolesti.
Domaće kupinovo vino se preporučuje starijim osobama i osobama koje imaju urođen visok rizik za dobijanje srčanih bolesti.
Količina koja se preporučuje kao puna doza je 1 dl na dan podeljen na 3 dela. Domaće kupinovo vino mogu konzumirati i trudnice i dojilje. Ono pojačava apetit, doprinosi boljem lučenju žuči i mokraće, što doprinosi rastvaranju sluzi i bržoj razmeni sastojaka u organizmu.

Kupinovo vino u trudnoći

Veoma je slatkog i prijatnog ukusa, a pogotovo je koristan za trudnice i dojilje. U Francuskoj kupinovo vino razblaženo sa vodom piju i deca, a poznato je da stanovnici ove zemlje imaju najnižu stopu srčanih oboljenja u Evropi.
Tokom trudnoće, dolazi do problema sa krvnom slikom i sa nivoom hemoglobina. Zbog toga se savetuje da kupinovo vino piju trudnice, naročito preporuka je onim trudnicama koje inače pate od malokrvnosti i hronične malaksalosti.
Najefikasnije dejstvo kupinovog vina ćete postići ako ga budete pili ujutro na prazan stomak. Možete ga piti dnevno oko 1 dl, tokom 2-3 meseca. Svakako preporuka je da se po neki dan preskoči konzumiranje ovog napitka.

Japanska terapija vodom – ovom terapijom izlečićete mnogih bolesti


Domaće kupinovo vino recept


NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS U VAŠOJ ZEMLJI!



UKUSAAUSTRALIA
LUXEMBOURGBELGIUMSPAIN
CANADACZECHGREECE
NEW ZEALANDNORTHERN IRELANDNETHERLANDS
IRELANDSLOVAK REPUBLICPORTUGAL

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Нема коментара:

Постави коментар