четвртак, 18. октобар 2018.

Japanska terapija vodom – ovom terapijom izlečićete mnogih bolesti

Danas je u svetu postala veoma popularna Japanska terapija vodom.

Da ljudi koji se pridržavaju ove terapije imaju korist potvrdili su i mnogobrojni testovi. Dokazano je da nedostatkom vode u organizmu nastaje većina bolesti.
Voda je glavna komponenta  metabolizma: svi minerali i mikroelementi  rastvoreni u vodi apsorbuju se u krvotok i prodiru do ćelije. Kod nedostatka vode i dehidracije organizma javljaju se problemi sa metabolizmom, što može dovesti do različitih oboljenja.
Medicinsko društvo u Japanu je priznalo ovu terapiju uspešnom u lečenju hroničnih, teških bolesti, ali i bolesti modernog doba:
Sa 100%-tnom sigurnošću leče se sledeće bolesti:
glavobolja, bolesti srca, gojaznost, artritis, bolovi u telu, opstipacija, epilepsija, astma, tuberkuloza, meningitis, bolesti bubrega i bešike, hemoroidi, gastritis, dijareja, bolesti očiju, materice, menstrualni poremećaji, ORL bolesti.

Nepropustite: Doručak – zašto je važno da se ne preskače ovaj obrok


Ako želite da pročitate ostatak teksta i da saznate više o Japanskoj terapiji vodom posetite nasu stranicu Gajic-Team.com i članak "Japanska terapija vodom – ovom terapijom izlečićete mnogih bolesti"


Za više informacija i stručne savete kao i preporuke proizvoda možete nas kontaktirati OVDE ili putem maila: info@gajic-team.com

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS U VAŠOJ ZEMLJI!



UKUSAAUSTRALIA
LUXEMBOURGBELGIUMSPAIN
CANADACZECHGREECE
NEW ZEALANDNORTHERN IRELANDNETHERLANDS
IRELANDSLOVAK REPUBLICPORTUGAL

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!


Нема коментара:

Постави коментар