среда, 31. октобар 2018.

Seks – 9 razloga zbog kojih treba da imate seks svaki dan

Seks je dobar za vas. Vođenje ljubavi je dobro za odrasle. A redovno vođenje ljubavi je još bolje!


Seks ne samo da vam pomaže da dobro spavate, ublažite stres i spalite kalorije, ima tu još nekoliko razloga zbog kojih morate više voditi ljubav. Ako ste mislili da su jedine koristi od seksa uživanje i zadovoljstvo, niste bili u pravu.

Poboljšava kardiovaskularno zdravlje

Nedavna studija kaže da muškarci koji imaju seks više od dva puta nedeljno, imaju manji rizik od infarkta, nego muškarci koji su imali seks manje od jednom mesečno.

Povećava imunitet

Redovno ljubljenje povećava nivo imunoglobulina A (IgA) antitela koji povećava imunološki potencijal, što zauzvrat čini telo jače od bolesti kao što su prehlada i groznica.

Smanjuje stres 

Ne dozvolite da stres utiče na vaše performanse u spavaćoj sobi. Ne samo da će seks poboljšati vaše raspoloženje, već je i studija dokazala da ljudi koji se prepuste redovnim aktivnostima u spavaćoj sobi mogu bolje da podnesu stres i da su srećniji ljudi.

Uklanja bol

Ako koristite glavobolju kao izgovor da ne vodite ljubav, prestani da radite to. Upražnjavajte seks, jer kada imate orgazam, nivo hormona oksitocin se povećava za pet puta. Ovaj endorfin zapravo smanjuje bolove.

Promoviše dugovečnost

Kada se pojavi orgazam, oslobađa se hormon koji se naziva dehidroepiandrosteron. Ovo poboljšava imunitet, popravlja tkivo i održava zdravlje kože. Muškarci koji imaju najmanje dva orgazma nedeljno žive duže od muškaraca koji imaju seks samo jednom na nekoliko nedelja.

Povećava cirkulaciju krvi

Pošto se srčana frekvencija povećava kada imate seks, krv se isporučuje vašim organima i ćelijama. A telo proteruje toksine i druge materijale koji izazivaju umor.

Bolje spavate

Odmah nakon što ste vodili ljubav ćete se osećati mnogo opuštenije. Tako da će vam i san lakši i lepši..

Troši kalorije

Ako idete u teretanu ili trenirate kući, želja vam je da imate vitku liniju. Redovni seks će učiniti čuda za vaš struk. Pola sata ljubavi spaljuje više od 80 kalorija.

Povećava nivoe estrogena i testosterona

Kod muškaraca, testosteron hormona je ono što ih čini strastvenim. Ne samo da će vam učiniti da se osećate bolje u krevetu, već takođe poboljšava vaše mišiće i kosti i održava vaše srce zdravim. Kod žena, s druge strane, hormonski estrogen štiti ih od srčanih oboljenja i takođe određuje ženski miris tela.
Nadamo se da smo vam kroz ovaj članak pomogli da shvatite kolike su koristi od seksa i koliko je redovan seks zapravo važan za naše mentalno i fizičko zdravlje.
Ako vam se svideo naš članak podelite ga sa vašim prijateljima. 

 Još zanimljivih tekstova pročitajte na portali Gajic-Team.com

Za više informacija i stručne savete kao i preporuke proizvoda možete nas kontaktirati OVDE ili putem maila: info@gajic-team.com

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS U VAŠOJ ZEMLJI!



UKUSAAUSTRALIA
LUXEMBOURGBELGIUMSPAIN
CANADACZECHGREECE
NEW ZEALANDNORTHERN IRELANDNETHERLANDS
IRELANDSLOVAK REPUBLICPORTUGAL

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Нема коментара:

Постави коментар